Werkgevers

Omdat u voor kwaliteit gaat

Een onderneming draait zo goed als mensen werken……..dat weet u als ondernemer als geen ander.

Soms is er meer werk dan personeel beschikbaar is en dan kunt u bouwen op Confiance Uitzendbureau.
Wij begrijpen waar u tegenaan loopt en dat u soms snel vakkundig (extra) mensen nodig heeft en weten in uw branche de functies en kandidaten moeiteloos in te schatten.

Wij zijn als zelfstandig ondernemer gedreven, resultaatgericht en werken in de uren waarin onze klanten aan het werk zijn.
Korte lijnen, bereikbaarheid en flexibiliteit maken ons uw partner in de bouw; een partner waarop u kunt bouwen.
U heeft bij ons een vast contactpersoon. Deze kent uw bedrijf/onderneming en dus ook uw specifieke behoeften.

Onze manier van werken onderscheidt ons van andere (bouw) uitzendbureaus. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel; zowel bij onze klanten als bij ons personeel.
Wij werken met kleine teams die persoonlijk voor u aan het werk zijn om te zorgen dat u door kunt bouwen, nu en in de toekomst.

Onze groei zal de komende jaren daarom bewust plaatsvinden via een Franchiseformule; zelfstandige ondernemers met hart voor hun zaak, die er net zo hard voor willen gaan als wij. Als ondernemer kunt u zo op een nog groter netwerk bouwen dan wij nu al bieden.

Het vak personeel dat Confiance aanbiedt, afhankelijk van hun functie, beschikt over eigen (elektrische) handgereedschappen.

Aanmelden van een vacature

Wij werken niet met een formulier waarop u uw vacatures kunt doorgeven. Wij spreken u liever meteen persoonlijk, zodat we kunnen ingaan op de details. Daarbij kunnen wij u dan ook meteen terugkoppeling geven over de beschikbare kandidaten.

Dus heeft u een vacature, bel ons op telefoonnummer 072-5629424.

Mailen kan ook, dan bellen wij u binnen 24 uur terug, info@ConfianceUitzendbureau.nl